Zoner.cz Czechia.com Inshop.cz Interval.cz CA Czechia.cz InMail.cz Hostováno na serverech CZECHIA.CZ
Menu
Menu

Články
Články
Články
Nejčtenější články
za poslední měsíc

Nenalezen žádný článek...

Legenda
Legenda
Legenda

Anketa
Anketa
Anketa
Vyhovuje vám nynější náplň těchto stránek?

Naprosto
(17 346)
Chci více o Pánu Prstenů
(3 975)
Chci více o hercích
(1 117)
Chci něco jiného
(301)
Nevyhovuje vůbec
(606)


Ostatní
Ostatní
Ostatní

Reklama
Reklama
Reklama


Přihlášení


Nová registrace
Obrázky
Obrázky
Nejprohlíženější obrázky
z posledních 50-ti

[5 583 prohlížení]

[5 559 prohlížení]

[3 261 prohlížení]


Herci
Herci
Herci
Nejsympatičtější herec

Aragorn / Viggo Mortensen
164 146 hlasů
průměr: moc sympatický(á)

Reklama
Reklama
Reklama





Elijah Wood jako Frodo
Autor: Saša
Vyšlo: 25.11.2018
Komentářů: 1
Přečteno: 8593x
Popisek: Kalifornské RadioTimes.com vyzpovídalo herce Elijaha Wooda a řeč nebyla jen o jeho oslavovaném návratu do Středozemě!

Originální rozhovor vedla Kate Sullivan, 13.9. 2011

Upravený text pro Pan-Prstenu-Film.cz připravila: Saša

 

HOBIT

Když se světem rozletěla téměř neuvěřitelná zpráva, že Wood se vrátí na plátna jako Frodo Pytlík, nevěřil tomu možná ani letos 30ti letý herec sám. Role, která od dětství hrajícího talentovaného herce z USA navždy proslavila, skončila premiérou posledního z tří filmů trilogie Pána prstenů (2001 – 2003) a kromě různých re-unon herců v době volna nebo při natáčení dalších filmů, nebylo cesty zpět.

 

 

Změna na postu režiséra a následná příprava scénářů Hobita a překlenovacího filmu mezi dějem této knihy a knih Trilogie, však změnila mnohé. Přinejmenším pro několik herců z filmů Pána prstenů ano. Kromě např. Orlanda Blooma (Legolas), Cate Blanchett (Galadriel) aj. se pod režisérskou „akci!“ vrací i Frodo v podání Elijaha Wooda. V příběhu se Frodo sice ještě ani nenarodil a tak Elijahův návrat nebude velký, ale pro nejjednodušší vysvětlení kontextu s filmy předchozími, jež děj Hobita následují, bude velmi významná. Přecijen od premiéry Společenstva prstenu uplyne v prosinci 10 let, a nová divácká generace by - bez znalosti knih- tápala. To si samozřejmě nikdo ze štábu nepřeje, a tak se kromě výše zmíněných tváří objeví i Ian Holm jako Bilbo ve stáří, třebaže jeho mladistvou podobu hraje Martin Freeman.

 

 

 

 

 

WILFRED a další Woodovy projekty

 

Komediální seriál, jehož druhá sezóna se právě začala natáčet, vznikl původně v Austrálii. Herec Jason Gann napsal scénář a také hrál hlavní roli a seriál byl nadmíru oblíbený. V americké verzi hraje Ryana Elijah. Ryan je introvertní a nešťastný  mladý muž, který se neúspěšně snaží najít svou cestu životem, a než si stačí k snídani připravit koktejl z prášků nastane změna - v okamžiku, kdy naváže kuriózní přátelství s Wilfredem, psem své sousedky. Háčkem je, že Wilfreda všichni vidí jako psa, kromě Ryana a diváků, pro které je to velký chlap v psím kožichu, evidentně se za psa i považující.

 

„Nikdy jsem nic podobně nápaditého, věrohodného a přitom bláznivého nečetl ani neviděl v televizi. Bylo to tak neuvěřitelně směšné a zábavné, že jsem do toho prostě musel jít.“směje se Wood „Od doby ve svém chování v životě nalézám – i v soukromí – spoustu podobenství se psím počínáním. Já se, například, pokaždé když vejdu do cizího bytu, také napřed projdu celým pokojem, než si sednu. Jen nic neočuchávám…“ J

 

Pro Wooda je jen šťastnou shodou okolností, že Wilfreda produkuje David Zuckerman, jehož jméno je i pod jeho nejmilovanějším a snad už tisíckrát viděným filmem Harvey (r.1950)

 

 

 

TV, KOMEDIE a HUDBA

 

 

Kdyby Elijah měl psa, mohlo by být velmi zajímavé se od něj dozvědět co by na svého páníčka prozradil… Pravděpodobně to, co Elijah i sám přiznává – závislost na některých televizních pořadech, např. na reality show The Biggest Loser, HBO dramatických filmech (Breaking Bad, Mad Men, T. Blood) a lásku k britským komediím a seriálům (League of Gentleman, Darkplace, The Day Today, Brass Eye aj).

 

Stranou zájmu Elijaha nezůstává ani muzika, ba naopak, kromě toho, že má tisíce nosičů s oblíbenými interprety, sám si založil label pro začínající muzikanty. Na značce Simian Records jich už vyšla pěkná řádka.

 

Kromě Froda se - alespoň hlasově - vrací i jako tučňák Humle v 2. pokračování animovaného filmu Happy Feet (19.1.2012 v ČR), namluvil i malou roli v Tron: Uprising a objeví se v černé komedii Revenge Jolly.

 


Komentáře čtenářů - zobrazit všechny komentáře
25.11.2011 9:27:41 - Saša - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
tohle je nějaké big nedorozumění - tenhle článek je už přes 2 měsíce starý a byl tu koncem září !!!!!
Přidejte i vy komentář k tomuto článku!
[zobrazit všechny komentáře]
Jméno: 


E-mail: 


Předmět: 
Komentář: 
  Chcete  být informován(a) o nových komentářích?
Zde prosím zadejte kód z obrázku:   Zadejte číslo


 


Další články
Předchozí článek
TORn o trpaslících (část 2)

Analýza trpaslíků... Zdroj: Torn Překlad: kwandar
Následující článek
Elijah Wood jako Frodo

Originální rozhovor vedla Kate Sullivan, 13.9. 2011 Upravený text pro Fantasyplanet připravila: Saša
 



Toto jsou nejnavštěvovanější stránky o filmu Pán Prstenů na českém Internetu.
Statistiky přístupů jsou k dispozii zde. Informujte se o možnosti reklamy!

Copyright © 2003, Pavel Nero Kramný, Design by Sputnik.
>> generování stránky trvalo 0 sekund <<