Zoner.cz Czechia.com Inshop.cz Interval.cz CA Czechia.cz InMail.cz Hostováno na serverech CZECHIA.CZ
Menu
Menu

Články
Články
Články
Nejčtenější články
za poslední měsíc


Legenda
Legenda
Legenda

Anketa
Anketa
Anketa
Vyhovuje vám nynější náplň těchto stránek?

Naprosto
(12 383)
Chci více o Pánu Prstenů
(3 954)
Chci více o hercích
(1 106)
Chci něco jiného
(297)
Nevyhovuje vůbec
(597)


Ostatní
Ostatní
Ostatní

Reklama
Reklama
Reklama


Přihlášení


Nová registrace
Obrázky
Obrázky
Nejprohlíženější obrázky
z posledních 50-ti

[2 485 prohlížení]

[2 244 prohlížení]

[1 625 prohlížení]


Herci
Herci
Herci
Nejsympatičtější herec

Aragorn / Viggo Mortensen
157 255 hlasů
průměr: moc sympatický(á)

Reklama
Reklama
Reklama





Trailer na Hobita!
Autor: Nero
Vyšlo: 20.12.2011
Komentářů: 5
Přečteno: 3704x
Popisek: Již brzy - tento článek budeme pravidelně aktualizovat.

Prozatím časy zveřejnění traileru ve světě:

 

 

World times for Hobbit trailer release:
6 p.m. USA Anchorage
5 a.m. Athens, Greece
4 a.m. Barcelona, Spain, Berlin etc
11 a.m. Beijing, China, Hong Kong
10 a.m. Bangkok
10 p.m. Bogota
3 a.m. London
7 a.m. Moscow
1 a.m. Rio
2 p.m. Sydney
noon Tokyo
4 p.m. Wellington
7 p.m. USA Pacific
8 p.m. USA Mountain
9 p.m. USA Central
10 p.m. USA Eastern
 
 
Těšíme seeeeee :o)
 
Takže update, trailer je možno shlédnout zde:
 
 
 


Komentáře čtenářů - zobrazit všechny komentáře
21.12.2011 11:45:05 - Saša - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
a tady: http://www.youtube.com/watch?v=eM--4UklaL4
21.12.2011 14:30:09 - Lucka - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Ten trailer je úžasnej!!! Už se moc těším na hobita, vypadá to vážně dobře :)
22.12.2011 11:34:03 - Ramesse III. - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Musím se přiznat, že když trpaslíci začali tpívat, běhal mi mráz po zádech.
28.12.2011 16:10:38 - Vardinë - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Pravda pravdoucí, taky mě mrazilo... A ta melodie co potom následuje je úžasná... :)
05.01.2012 23:29:45 - Ramesse III. - Nadpis neuveden [ODPOVĚDĚT]
Ta melodie potom je vlastně mohutnější píseň trpaslíků. Všiml jsem si toho až na několikátý poslech :)
Přidejte i vy komentář k tomuto článku!
[zobrazit všechny komentáře]
Jméno: 


E-mail: 


Předmět: 
Komentář: 
  Chcete  být informován(a) o nových komentářích?
Zde prosím zadejte kód z obrázku:   Zadejte číslo


 


Další články
Předchozí článek
100 věcí, které jste /možná/ nevěděli o Pánovi prstenů

Pro české fanoušky přeložil: Kwandar a Saša empireonline.com
Následující článek
Hobití novinky II

Přeložíl ramesse
 



Toto jsou nejnavštěvovanější stránky o filmu Pán Prstenů na českém Internetu.
Statistiky přístupů jsou k dispozii zde. Informujte se o možnosti reklamy!

Copyright © 2003, Pavel Nero Kramný, Design by Sputnik.
>> generování stránky trvalo 0 sekund <<